Tânără de 18 ani, rănită într-un accident

380

Un accident soldat cu rănirea unei tinere de 18 ani s-a produs zilele trecute, pe raza municipiului Târgu-Jiu.

Accidentul s-a produs pe bulevardul Ecaterina Teodoroiu din municipiu, din cauza unui şofer care nu a respectat distanţa de siguranţă în mers.
“La data de 14 iulie a.c., poliţiştii din cadrul Poliţiei Municipiului Târgu-Jiu au fost sesizaţi de un participant la traficul rutier, despre faptul că pe bulevardul Ecaterina Teodoroiu, a avut loc un accident rutier soldat cu victime.
Din primele cercetări efectuate de poliţişti la faţa locului a rezultat faptul că un bărbat de 31 de ani, din localitate, în timp ce conducea un autoturism pe bulevardul Ecaterina Teodoroiu, nu a respectat distanţa de siguranţă în mers faţă de un alt autoturism ce era condus de o tânără de 18 ani, din localitate, intrând în coliziune cu acesta. În urma impactului conducătoarea auto a suferit leziuni”, a anunţat Lucian Stroe, purtătorul de cuvânt al IPJ Gorj. Ambii conducători auto au fost testaţi cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ. În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de vătămare corporală din culpă.
R.L.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here