Dănuţ Bălu, votat în fruntea PSD Fărcăşeşti

334

Conferința PSD Fărcășești de analiză a activității politice, dar și alegeri interne au avut loc, în urmă cu câteva zile. Au participat 82 delegați de la toate organizațiile de pe lângă secțiile de votare, Dănuț Bălu fiind ales președintele PSD Fărcășești, cu unanimitate de voturi, mandatul fiind de doi ani.
Tot atunci a fost stabilit și Biroul Local PSD Fărcășești compus din : președinte, 3 vicepreședinți, secretar executiv, trezorier și 8 membri.
De asemenea, s-au ales președinții celor cinci secții de votare de pe raza comunei, dar și:
• Președinte TSD Fărcășești – Cosmin Velican
• Președinte OFSD Fărcășești – Ionela Braitoru
• Președinte OPSD Fărcășești – Romică Geamănu.
Președintele PSD Fărcășești, Dănuț Bălu, a transmis un mesaj de unitate și mobilizare, care să ducă la câștigarea alegerilor în 2016.
“ Îmi doresc din tot sufletul ca PSD Fărcășești să devină una dintre cele mai bine cotate organizații, iar acest lucru nu este posibil decât dacă muncim și suntem serioși în ceea ce facem. Fiecare trebuie să-și aducă în felul lui contribuția, indiferent de funcția pe care o deține, astfel încât rezultatul să fie cel dorit, și anume, câștigarea alegerilor în 2016 ”, a declarat Dănuț Bălu, președinte PSD Fărcășești.La conferință a participat și Gheorghe Milosteanu, secretar executiv PSD Gorj.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here