Află ce cosmetice grăbesc îmbătrânirea

480

cosmetice care imbatranecsFondul de ten

Cu o textură cremoasă şi destul de hidratantă la prima vedere, fondul de ten nu permite pielii să respire. Am putea spune că de fapt el încarcă porii, care după ce s-a îndepărtat fondul de ten nu se curăţă în totalitate, cu timpul se adună şi particule de praf şi astfel apar şi nedoritele puncte negre.

Astfel, într-un timp mai scurt vor apărea şi ridurile şi tenul va fi îmbătrânit. Nu este indicat a se folosi în fiecare zi fondul de ten.

Pudra

Pudra se comportă la fel ca şi fondul de ten, dar în schimb aceasta nu este hidratantă. În cazul folosirii pudrei tenul va îmbătrâni mult mai repede, iar ridurile îşi vor face şi ele apariţia la fel de repede.

Vopseaua de păr

Vopseaua de păr în timp distruge părul, şi mai apoi şi rădăcina, părul devenind şi mai rar, va creşte foarte încet şi se va subţia. Părul se va rupe uşor va cădea, nu va mai are strălucirea de altădată şi va arăta precum părul de păpuşă.

Pensarea sprâncenelor

Femeile cu sprâncene groase ar trebui să rămână la un contur voluminos al lor, iar cele care le au rare ar trebui să nu se abată foarte mult de la forma lor naturală. Nu se recomandă vopsirea sprâncenelor, deoarece le deteriorează mai repede, iar în locul acestei metode se recomandă folosirea unui creion dermatograf. Cele care îşi pensează prea mult sprâncenele apare îmbătrânirea prea devreme a pleoapelor superioare şi se produce chiar lăsarea lor.

Cristina Răscol

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here