Înfrumuseţare şi întreţinere pentru 2011

482

intretinere si infrumusetare2Înlocuieşte fardurile existente, nu uita de produsele de protecţie solară şi mai multă odihnă, toate acestea fac parte din sfaturile de înfrumuseţare şi un plus de tinereţe la început de an, aşa cum ne sugerează un expert britanic.

Trebuie să aveţi componentele principale: un fond de ten de calitate şi trei farduri de pleoape: de culoare neutră, să aibă o tentă asemănătoare cu a pielii, o nuanţă pentru pleoape şi o culoare mai închisă pentru contur.

infrumusetare si intretinereÎn fiecare zi utilizaţi un produs cu factor de protecţie solară. Statul la soare fără protecţie este cauza îmbătrânirii prea devreme a pielii, depigmentării dar şi a apariţiei ridurilor.

Chiar şi acum, iarna trebuie să folosiţi un produs cu factor de protecţie solară minim, gât şi mâini.

Ser antioxidant şi el recomandat de specialişti. Înainte de a întinde crema hidratantă, aplicaţi cu mişcări lente un ser antioxidant, pentru refacerea pielii solicitate iarna.

Umblă puţin şi la coafură şi nuanţa părului. Nu mai este la modă părul foarte întins, aşa că daţi-i un plus de volum.

Somn mai mult. La un studiu realizat, participanţilor li s-a cerut să facă o comparaţie la fotografii ale unor oameni, indiferent de sex, o parte din ei dormiseră opt ore, iar ceilalţi avuseseră o noapte cu puţine ore de somn. Ultimii au fost catalogaţi ca fiind mai puţin sănătoşi şi mai puţin atrăgători.

Cristina Răscol

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here