Viceprimarul Stamatoiu: „Vreau să schimbăm imaginea comunei Scoarţa”

591

Ion Stamatoiu, viceprimarul comunei Scoarţa, şi-a propus să schimbe imaginea localităţii, astfel încât cetăţenii să se poată bucura de un mediu ambiental cât mai curat. În această perioadă se desfăşoară o amplă acţiune de salubrizare, viceprimarul fiind prezent în rândul celor care sunt implicaţi în mod direct în această activitate.

Luna curăţenii s-a încheiat, oficial, dar la nivelul comunei Scoarţa continuă acţiunile de salubrizare. Luni, 4 mai 2015, activitatea s-a desfăşurat în zona Budieni, viceprimarul Ion Stamatoiu fiind prezent şi supraveghind modul de desfăşurare a curăţeniei. „Acţiunea de salubrizare se desfăşoară la Budieni, cu cei de la 416. Noi am mai derulat curatenie scoarta (1)astfel de acţiuni şi înainte de Paşte, aprilie fiind luna curăţeniei, însă e necesar să continuăm pentru că unii cetăţeni nu au înţeles importanţa păstrării curăţeniei şi au aruncat fel de fel de deşeuri în şanţuri şi pe marginea drumului”, a declarat viceprimarul comunei Scoarţa.

Probleme în zona rromilor
Autorităţile din comuna Scoarţa spun că neplăcerile cele mai mari sunt în privinţa gunoaielor aruncate la întâmplare sunt în zona locuită de rromi. De aceea, aici au fost luate măsuri şi se speră ca oamenii să înţeleagă situaţia şi să curatenie scoarta (2)păstreze curăţenia. „În zona rromilor sunt mari probleme. Am decis să ducem acolo o pubelă de şapte metri cubi, în care să îşi pună hainele pe care acum le aruncă pe marginea drumului. Era necesar să luăm astfel de măsuri, fiind o zonă limitrofă Drumului Naţional 67. Practic,  vrem să schimbăm imaginea comunei şi vom reuşi, cu siguranţă, dar este nevoie de efort”, a confirmat Ion Stamatoiu, viceprimarul comunei Scoarţa.
curatenie scoarta (3)Pentru a reuşi să atingă obiectivele propuse, viceprimarul Ion Stamatoiu a cerut şi sprijinul deputatului Mihai Weber, care a promis că se va implica în procesul de reabilitare a unei fântâni. „Cu sprijinul domnului Mihai Weber vom reabilita o fântână din zona Budieni; dumnealui ne-a promis cherestea şi beton, iar noi sperăm ca în cel mai scurt timp vom îndeplini şi acest obiectiv, astfel încât să face inaugurarea cât de curând”, menţionează Stamatoiu.
ion stamatoiuCetăţenii comunei Scoarţa se bucură că autorităţile se implică în cosmetizarea imaginii localităţii. De altfel, rezultatele acestor acţiuni sunt deja vizibile, mai ales în zona adiacentă DN 67, unde arborii au fost văruiţi şi au fost salubrizate capetele de poduri şi şanţurile.
Minodora Sucea

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here