METEO: Cum va fi vremea in perioada 2-15 februarie 2015

401

Temperaturi normale pentru aceasta perioada si precipitatii mixte, incepand din 5 februarie, sunt prognozate în următoarele două săptămâni, potrivit estimărilor Administratiei Nationale de Meteorologie valabile pentru intervalul 2 – 15 februarie 2015

În OLTENIA, in perioada 2 – 7 februarie, regimul termic se va menţine peste normalul specific acestei perioade. Mediile temperaturilor maxime vor fi în creştere uşoară, spre 7…8 grade, în 5 şi 6 februarie. Valorile minime din această perioadă vor avea variaţii mai mari, astfel că în ziua de 4 februarie se va înregistra o medie de -4 grade, iar în următoarele două zile, se va consemna o creştere importantă, până spre 2 grade. După acest interval cu vreme mai caldă, urmează o răcire și sunt estimate medii ale maximelor foarte apropiate de limita de îngheţ şi minime care, la nivelul regiunii, se vor situa între -8 şi -6 grade.
Precipitaţii mixte, posibil însemnate cantitativ, se vor semnala în intervalul 5 – 7 februarie. Ulterior, doar pe arii restrânse mai sunt de așteptat ninsori slabe.
ANM

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here