Moş Crăciun a ajuns la beneficiarii Complexului de Recuperare „Bîlteni”

374

Moş Crăciun a ajuns, cu ajutorul reprezentanţilor DEDEMAN, şi la beneficiarii din cadrul Complexului de Recuperare şi Reabilitare Neuropsihiatrică pentru Adulţi „Bîlteni”.
Cei 165 de adulţi cu dizabilităţi găzduiţi în Complex au fost extrem de încântaţi de cadourile primite. În plăsuţele de cadouri ei au găsit dulciuri şi sucuri dietetice, deoarece ei au un regim alimentar special. Ajutoarele Moşului au adus şi un minunat brad de Crăciun, frumos decorat, care a pregătit de sărbătoare întreg centrul de tip rezidenţial.
Conducerea D.G.A.S.P.C. Gorj, prin directorul general Dumitru Cotrună, mulţumeşte pe această cale reprezentanţilor DEDEMAN pentru generozitatea lor.

1 COMENTARIU

  1. Bine ca ne ajuta altii ca de cind a venit directorul Cotruna s a ales praful a schimbat oamenii cum a vrut fiecare face ce l taie capul si nu poti sa i zici nimic ca e pila lui sefu….dir de centre vechi cu experienta au fost trasi pe linie moarta si adusi niste putoi care si dau aere de mari vedete.Iar el conduce ditectia de la Rovinari ca la serviciu nu l vezi ….noi stam ca prostii in frig in statii sa venim la program iar el vine la prinz cu masina de serviciu care pt el e masina personala.Rusine Cotruna tu vei ramane un anonim pt ca directia o conduc altele tu esti de forma…..esti cea mai tare gaina dintre cocosi.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here