Petre Grigoraș: “Un rezultat de egalitate, echivalent cu o înfrângere!”

495

Remiza pandurilor în meciul cu Concordia a fost catalogată de antrenorul Petre Grigoraş drept o înfrângere, antrenorul gorjenilor fiind nemulţumit de jocul prestat de echipa sa, dar mai ales de rezultatul care menţine Pandurii în zona fierbinte a clasamentului.
“Un rezultat de egalitate, echivalent cu o înfrângere… Nu știu dacă meritam mai mult sau nu. Am început meciul bine și l-am terminat bine, dar pe parcursul jocului am făcut multe greșeli. Ne-a lipsit prospețimea, am făcut un meci mai slăbuț. A mai trecut un joc pe care nu l-am câștigat, reacția tribunei e normală că nu reușim să obținem puncte și să ieșim din zona în care ne aflăm. Ne-am pus mari speranțe în acest meci. Ghinionul, greșelile noastre ne-au dus unde suntem. Sunt marcat de acest rezultat, e o situație grea prin care nu am mai trecut de mult și trebuie gestionată bine.
Nu reușim să legăm victorii. Există dorință, vă garantez, dar nu știu ce se întâmplă, e inexplicabil. Ratări, greșeli copilărești”, a declarat Grigoraş după meciul terminat la egalitate, scor 1-1, pe teren propriu cu Concordia Chiajna. Tehnicianul Pandurilor recunoaşte că echipa a jucat destul de slab în mare parte din timpul partidei, dar, în acelaşi timp, crede că per total, echipa gorjeană merita o soartă mai bună în acest campionat: “Cu Concordia nu am jucat cel mai bun fotbal, dar cu puțină atenție puteam câștiga. Nu e plăcut să câștigi doar două meciuri acasă, nu sunt probleme între noi. Atmosfera este relaxantă, dar când se intră pe teren apare acea apăsare care își pune amprenta pe evoluția jucătorilor și jocul lor în sine. Nu caut o scuză, dar cred că echipa aceasta ar fi meritat să mai aibă 6-7 puncte în clasament. Nu putem să legăm două victorii ca să ieșim din acea zonă. Echipa aceasta nu poate rămâne aici, alta e valoarea, dar au trecut etapele și nu am reușit să depășim momentul psihologic”.
Cristi Constantinescu

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here