Negrilă, părtaș la înfrângerea naționalei

506

Aflat în lotul cu care selecționerul naționalei under 19, Doru Isac, atacă în aceste zile calificarea Turneul de Elită în vederea participării la Campionatul European din 2015, Răzvan Negrilă a fost titular în meciul pierdut de România în fața Ciprului.
Negrilă a încasat un singur gol în meciul contra Ciprului, primul din grupa de calificare la Turneul de Elită, însă a fost suficient ca naționala under 19 a României să piardă întâlnirea. Mai dureros este faptul că reușita ciprioților, care a decis soarta partidei și care obligă practic naționala de juniori a României să câștige celelalte două partide pentru a visa la Turneul de Elită, a venit în prelungiri, în minutul 90+2. Naționala under 19 a României, cu un atac garnisit cu vedete precum Pușcaș, Tudorie sau Ivan, jucători care fie sunt în grădina unor echipe precum Internazionale Milano, fie au oferte din partea unor cluburi la fel de mari, nu a reușit să înscrie niciun gol, așa că partida s-a încheiat cu scorul de 1-0 (0-0) în favoarea Ciprului.
România face parte din Grupa a 11-a, care-și dispută jocurile în Georgia, echipa antrenată de Doru Isac având de jucat acum cu Muntenegru și țara gazdă pentru a încerca să prindă un loc la Turneul de Elită, acolo unde vor merge primele două clasate din fiecare grupă și echipa de pe locul 3 cu cel mai bun punctaj.
Portarul echipei a doua a Pandurilor a prins tricoul de titular la naționala under 19 a României după ce Răzvan Began, de la CFR Cluj, a fost acuzat de oficialii naționalei că ar fi încercat să sustragă echipamentul pe care-l primise la lotul național.
Cristi Constantinescu

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here