Aparegio taie apa pentru sute de locuinţe din Târgu-Jiu

561

Alte 13 asociaţii de proprietari din municipiul Târgu-Jiu vor fi debranşate în această săptămână de la sistemul de alimentare cu apă şi canalizare, pe motiv de neplată. Astfel, sute de târgujieni rămân în aceste zile fără apă la robinete deoarece asociaţiile la care sunt afiliaţi nu şi-au plătit datoriile către Aparegio Gorj. Primele debranşări au fost făcute luni, la asociaţiile 9 ANL şi 19 din zonele Lotrului, respectiv Unirii, care au în administrare în total 48 de apartamente. De asemenea, ieri s-a oprit furnizarea apei la asociaţiile 44 (strada Unirii), 66 (strada Teilor), 219 (strada Agriculturii). Cea mai veche datorie figurează din luna ianuarie a acestui an, valoarea debitelor restante de la cele trei asociaţii ridicându-se la valoarea de aproape 68.400 lei.
În cursul zilei de astăzi, sunt programate pentru debranşare alte patru asociaţii: nr. 48 (zona Debarcader), 65 (strada Teilor), 113 (strada Siret) şi 122 (strada Olteţului). Dacă aceste debranşări se vor concretiza, târgujienii din 766 de locuinţe vor rămâne fără apă la robinete. Valoarea facturilor restante la cele patru asociaţii din Târgu-Jiu programate a fi debranşate astăzi este de circa 182.000 lei.
Mâine, vor rămâne fără apă la robinete dacă nu îşi achită între timp măcar o parte din datorii, asociaţiile 71 (zona 9 Mai), 160 (strada Olari), 175 (strada N. Titulescu) şi asociaţia nr. 195 (strada 22 Decembrie), suma facturilor restante la cele patru asociaţii fiind de circa 72.000 lei. Afectate de debranşările de mâine vor fi familiile din 300 de garsoniere şi apartamente din mai multe zone ale municipiului Târgu-Jiu.
Izabella Molnar

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here