Teatrul Dramatic are contracte în derulare cu firma lui Nicu Creţu

313

În ciuda scandalului de dare de mită în care a fost implicat şi trimis în judecată afaceristul Nicu Creţu, Teatrul Dramatic ,,Elvira Godeanu” menţine contractele încheiate cu firma acestuia, Lumi Nico SRL. Este vorba despre contracte de deratizare dar care ascund protocoalele premierelor teatrului. Mai exact, mesele de după premiere, realizate în foaierul teatrului condus de Marian Negrescu, se oficiau pe mâncarea adusă de la restaurantul lui Creţu, în contul contractului de prestări servicii legate de deratizarea instituţiei culturale. Aceste contracte, ca şi altele realizate cu o firmă de turism şi cu alte firme care comercializează produse alimentare şi de papetărie, vor intra în atenţia organelor de anchetă care îl cercetează pe Negrescu pentru conflict de interese. De asemenea, anchetatorii au deja  în vedere că Negrescu nu este singurul cu contracte suplimentare în teatru, în aceeaşi situaţie mai aflându-se şi alţi subalteri din anturajul acestuia. de altfel, la Teatrul condus de Negrescu unii salariaţi sunt pontaţi în timp ce nici nu trec pe la muncă.

1 COMENTARIU

  1. Normal ca face contracte, care-i problema?
    Ati auzit CA CAlinoiu a declarat la tv ca sunt cai de atac a fost o necunoastere a cazului din parte ANI, ha ha ha.
    In fiecare discurs foloseste Gorjenii (Calinoiu), a observat el ca asa ajunge mai usor la inimile prostilor care-l voteaza de o viata !!
    Da oare Prefectul ce zice? Primarul si Calinoiu deja stim, il tine director de 21 de ani pe Negrescu, dar Vacru ce parere are? Ore nu a venit timpul sa punem un director tanar, prin CONCURS, care sa nu mai aiba si antecedente penale? Oare cat de greu ii va fi Tg jiului sa se desparta de Negrescu? Oare cum se descurca alte teatre din alte orase si care nu-l au pe acest personaj?

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here