Sute de şoferi vitezomani, sancţionaţi de poliţişti

302

În perioada 18-24 august 2014, la nivel naţional, sub coordonarea de specialitate a Direcţiei Rutiere din cadrul I.G.P.R., poliţiştii rutieri au desfăşurat acţiuni punctuale conform campaniei „SPEED” pentru combaterea nerespectării regimului legal de viteză. La nivelul judeţului Gorj, în urma acţiunilor desfăşurate, poliţiştii au constatat un număr de 3 infracţiuni la regimul siguranţei pe drumurile publice şi au aplicat peste 800 sancţiuni contravenţionale, pentru nerespectarea regimului legal de viteză. De asemenea, au fost reţinute 59 premise de conducere în vederea suspendării dreptului de a conduce autovehicule pe drumurile publice, din care 24 pentru depăşirea vitezei legale cu peste 50 km/h faţă de viteza legal admisă.

2 COMENTARII

  1. Ai dreptate stau la panda insa opresc numai Dacii vechi , Mercedesurile si BMW urile nu au curaj sa le opreasca pentru control . Cati romi din Meteor si Obreja circula cu Mercedesurile fara acte sau fara asigurari insa politistii se fac ca nu i vad . Or avea Orbul gainilor sau Orbul euroilor ? Sau poate orbul Romului .

  2. Alearga in nestire dupa un cibuc, stand pitulati pe dupa ziduri, in santuri, dupa gramezi mari de nisip sa nu fie vazuti, ranjind cand gasesc si ei pe careva sa-l opreasca pt amenda…poate poate cresc in ochii sefului. RUSINE e putin spus! Numai in Gorj este posibil.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here