Prunariu: „Trebuie să avem răbdare”

429

Președintele Pandurilor, Mihai Prunariu, spune că îl mulțumește rezultatul meciului de la Craiova dintre CS Universitatea și Pandurii, însă crede că jocul echipei sale mai are nevoie de timp pentru a fi la nivelul dorit.
„Un rezultat echitabil, joc bun, scor meritat pentru ambele echipe. Mai proaspeţi cei de la Craiova, mai aşezaţi, noi am avut posesie mai mare. Sunt mulţumit de rezultat, e primul meci, nu suntem la forma maximă, a fost şi presiunea publicului, nu am intrat în vârful de formă, trebuie să avem răbdare. Rezultatele vor veni cât mai repede”, a declarat Prunariu la finele partidei din Bănie, acolo unde, în loja oaspeților, a fost însoțit de președintele Consiliului Județean Gorj, Ion Călinoiu, și de directorul CEO, Laurențiu Ciurel.
Președintele gorjenilor spune că dacă se va ajunge la concluzia că lotul trebuie să mai primească întăriri, vor mai fi făcute transferuri, însă în acest moment este de părere că echipa are jucători pe care se poate baza: „Vom discuta şi cu stafful tehnic, vedem dacă mai completăm lotul. Din punctul meu de vedere nu vom mai aduce jucători. Vom discuta cu antrenorul, vedem dacă mai avem nevoie de ceva”.
Prunariu a vorbit și despre posibila plecare a lui Breeveld la Steaua menționând că orice este posibil: „Uşile au rămas deschise, când vor să discutăm, suntem la Târgu-Jiu. Vom vedea şi vom stabili, trebuie luate în calcul şi cheltuielile cu jucătorul, plus că e vorba de cel mai bun închizător din Liga 1”, a mai spus oficialul târgujian.
Cristi Constantinescu

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here