Trei juniori la națională

483

Pandurii începe să fie din nou privită cu atenție de selecționerii echipelor naționale de juniori. După ce în trecut echipa gorjeană a trimis la echipele naționale de tineret sau juniori jucători precum Rada sau Pleașcă, acum a venit rândul altei generații de tineri gorjeni să joace sub tricolor.
După ce sezonul trecut au făcut saltul spre echipa a doua a Pandurilor și au evoluat la nivelul Ligii a 3-a, Daniel Mărgărit, Alexandru Ogică şi Adelin Pîrcălabu au fost convocaţi pentru un stagiu de pregătire şi selecţie a naţionalei României under 19. Stagiul de pregătire este programat a avea loc la Centrul Naţional de la Mogoşoaia în perioada 23-25 iulie și reprezintă un mod prin care noul antrenor al naționalei României under 19, Doru Isac, își va stabili lotul cu care va ataca următoarele acțiuni ale grupei pe care o conduce.
Pe lângă cei trei jucători pe care Doru Isac a dorit să-i testeze în acest stagiu de pregătire, Pandurii mai are și alți tineri jucători interesanți, trei dintre ei fiind printre cei care au efectuat cantonamentul echipei mari din Austria. Andrei Șendroiu, Alin Predescu și Răzvan Negrescu sunt în continuare în vederile tehnicianului primei echipe, Negrescu fiind chiar pe foaia de joc a primului meci oficial disputat de gorjeni în acest sezon, meciul de la Mediaș și Cupa Ligii.
Cristi Constantinescu

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here