Dian şi l-a instalat pe Lupulescu în locul lui Nădrag

564

La finalul săptămânii trecute, Dian Popescu l-a uns preşedinte al PNL Târgu-Jiu pe amicul său, Octavian Lupulescu. Fostul subsecretar de stat, rămas fără sinecură în capitală, a acceptat să-l înlocuiască în funcţie pe fostul prieten al lui Dian, Matei Nădrag, în semn de mulţumire pentru că liderul organizaţiei judeţene l-a ţinut fără USL, luni bune, pe funcţie în Bucureşti.

Octavian Lupulescu a fost numit vineri preşedinte al organizaţiei municipale a PNL Târgu-Jiu, după ce Matei Nădrag a demisionat din funcţie. Decizia a fost luată în cadrul unei şedinţe a Biroului Permanent Judeţean, Octavian Lupulescu fiind unica propunere pentru această funcţie. “Organizaţiile municipale au nevoie de ceva nou, de aceea am considerat că seriozitatea şi capacitatea lui de muncă sunt plusuri pentru PNL”, a precizat Dian Popescu.
În ultimele două săptămâni, cinci liberali gorjeni au demisionat din organizaţia PNL Gorj, printre aceştia numărându-se şi deputatul Ion Cupă, care a anunţat că se va alătura partidului lui Călin Popescu Tăriceanu. Ultimul plecat a fost Radu Leonard, care şi-a anunţat plecarea din PNL, pe un site de socializare. Radu Leonard s-a alăturat PLR.
A.Stoica

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here