Elevii şi pensionarii beneficiază de facilităţi la transportul în comun

490

Pensionarii de până la 70 de ani, cu pensii mai mici de 850 lei, domiciliaţi în municipiul Târgu-Jiu, beneficiază de facilităţi la transportul în comun. Mai exact, ei primesc  96 de bilete pe an, cu două călătorii fiecare. De asemenea, Transloc oferă o bonificaţie de 50 % din valoarea abonamentului pentru elevi şi studenţi.
Ca de fiecare dată, şi în acest an, pensionarii, elevii şi studenţii din municipiul Târgu-Jiu beneficiază de facilităţi la transportul în comun, acordate de societatea Transloc. Concret, persoanele cu o pensie mai mică de 850 lei primesc anual 96 de bilete cu călătorii fiecare, iar elevii şi studenţii plătesc doar jumătate din valoarea abonamentelor. „Pensionarii de până la 70 de ani, cu pensii mai mici de 850 lei, domiciliaţi în municipiul Târgu-Jiu, beneficiază de facilităţi la transportul în comun; aceştia primesc  96 de bilete pe an, cu două călătorii fiecare. Transloc oferă şi studenţilor şi elevilor o facilitate, mai exact, o bonificaţie de 50 % din valoarea abonamentului”, confirmă Ramona Evulescu, purtătorul de cuvânt al municipiului Târgu-Jiu.
Abonamentele şi legitimaţiile se obţin de la sediul TRANSLOC, pe baza actelor de identitate şi a cuponului de pensii, respectiv carnet de elev sau student.
M.S.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here