Premiată pentru merite deosebite

382

Gimnasta de aur, Andreea Munteanu din Bustuchin, a fost premiată astazi de CEO, ARTEGO si Consiliul Judetean Gorj.

Puternicele companii gorjene, Complexului Energetic Oltenia si Artego Târgu Jiu, au premiat-o astazi cu 8.000 de lei pe gimnasta gorjeana Andreea Munteanu din Bustuchin, castigatoare a medaliei de aur cu echipa nationala a României la Campionatul European de Gimnastică de la Sofia. In cadrul aceleiaşi ceremonii, desfasurate la Palatul Administrativ din municipiu, preşedintele Consiliului Judeţean Gorj, Ion Călinoiu, i-a acordat Andreei Munteanu titlul de “Excelenţă pentru merite deosebite”, dar şi pentru cel mai tânăr ambasador al Gorjului în lume.

Urmeaza ca exceptionala performanta a sportivei din Bustuchin sa fie recunoscuta si de comunitatea locala din Bustuchin, care o va declara cetăţean de onoare al comunei Bustuchin.

O ceremonie asemenatoare va fi organizata de Consiliul Judetean Gorj in cursul zilei de luni, pentru acordarea unei distinctii similare olimpicului Dumitru Călugăru, elevul de clasa a XI-a de la Colegiul Naţional “Tudor Vladimirescu” Târgu Jiu, care a câştigat aurul cu echipa României la Olimpiada Internaţională de Chimie de la Moscova.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here