Pandurii Târgu Jiu – Viitorul Constanța 1-1 (0-0) – LIVE TEXT

493

Pandurii mai trebuie sa spere pentru primul succes de pe teren propriu din 2014. Nici astazi n-a reusit mai mult de un gol si un punct!

Filmul meciului:
Min. 3: Nistor șutează de la 22 de metri, dar mingea trece peste poarta oaspeților.
Min. 15: Nicoară a centrat de pe stânga, dar Balauru a reținut fără probleme mingea ce se îndrepta spre Matulevicius.
Min.16: dublă ocazie pentru Pandurii. Shamsin a centrat de pe drepta, Balauru a ieșit pe sub minge, aceasta a ajuns la Nicoară care a șutat în portarul oaspeților. Mingea a ajuns apoi la Matulevicius, care din 9 metri, poziție centrală, a șutat la câțiva centimetri de stâlpul din stânga lui Balauru.
Min. 18: Mamele reia cu capul puțin peste poartă la un corner executat de Nicoară.
Min. 29: Oaspeții au avut șansa unui gol pornit dintr-o degajare a lui Balauru, dar Axente a fost blocat în ultimul moment de Mingote.
Min. 30: Shamsin alege o centrare în fața porții în locul unui șut din interiorul careului și nimeni nu este pregătit să reia spre poartă.
Min. 32: Marin șutează de la mare distanță, cu pământul, dar Mingote reține.
Min. 37: Ocazie imensă pentru Viitorul. O contră a oaspeților purtată de Axente duce mingea la Marin, șutul acestuia din interiorul careului mare, de la 12-13 metri, lovind bara porții lui Mingote.
Min. 41: Shamsin execută o lovitură liberă din unghi încercând să surprindă portarul, dar Balauru se întinde și respinge.
Min. 42: Nicoară centrează pentru Matulevicius dar acesta trimite direct în portar din 3 metri.
Min. 49: Nicoară a centrat de pe stânga, iar Nistor a trecut pe lângă minge la doar un metru de linia porții.
Min. 61: Reflex de senzație al lui Mingote la o lovitură de cap plasată de Axente, Pandurii scapă dintr-o situație dificilă.
Min. 62: Axente nu profită de o eroare a lui Mamele și șutează în plasa exterioară ratând deschiderea scorului.
Min. 76: GOOOOOOOOOOOOOL PANDURII!!! Elton a centrat de pe dreapta, Matulevicius a sărit peste minge, iar dos Santos, venit lansat din spate, a șutat la colțul lung din marginea careului mare pentru 1-0!
Min. 82: GOL VIITORUL!!! Pandurii primesc gol după un aut. Mingea este aruncată peste apărarea pandură, iar Tănase reia cu capul din apropiere restabilind egalitatea.
Min. 90: Mingote scoate in-extremis șutul lui Axente din 14 metri, iar șutul din afara careului expediat de Daminuță trece puțin pe lângă poarta pandură.
Min. 90+2: Dică ratează oprtunitatea de a tranșa meciul în favoarea oaspeților șutând de la marginea careului peste poarta lui Mingote.
Pandurii Târgu Jiu – Viitorul Constanța 1-1 (0-0)
Stadion „Municipal”, Târgu Jiu, spectatori: 2.500
Pandurii: Mingote – Pleașcă, Erico, Mamele, Momcilovic – Anton, Breeveld, Nistor – Shamsin, Matulevicius, Nicoară. Antrenor: Petre Grigoraș.
Viitorul: Balauru – Moga, Mitrea, Larie, Toșca – Țîru – Benzar, Fl. Lazăr, Marin, Băluță – Axente. Antrenor: Bogdan Argeș Vintilă.

Cartonașe galbene: Nicoară (min. 27), Breeveld (min. 53) / Moga (min. 38), Larie (min. 40)

Arbitri
: Adrian Comănescu – Adrian Ghinguleac, Marius Nicoară. Adiționali: Iulian Călin, Sorin Antonie.
C.Constantinescu, IS

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here