Breeveld: “Trebuie să ne revenim!”

469

s_clasamentUnul dintre oamenii de bază ai Pandurilor, Nicandro Breeveld, consideră că echipa gorjeană va avea de susținut un examen dificil în compania Ceahlăului, însă nu are voie să facă niciun pas greșit dacă se dorește o nouă participare în Europa League.

“Va fi un meci greu, ca oricare altul. Am văzut ultimul meci pe care l-au jucat. Toate echipele sunt bine pregătite, au început campionatul și cu siguranță vom avea un meci greu.Cred că toţi jucătorii vor juca mai bine în acest meci, trebuie să ne revenim după eşecul de la Galaţi!”, a declarat mijlocașul adus în vară de la Gaz Metan Mediaș, la “pachet” cu brazilianul Eric. Chiar dacă a fost coleg cu Eric la două echipe în România, Breeveld spune că a mai discuta acum despre brazilian este inutil, ba chiar incorect față de cei care acum sunt comparați cu fostul decar al Pandurilor: “Eric este un bun jucător, dar nu este corect față de ceilalți jucători să mai vorbim acum de Eric.
s_etapaToată echipa trebuie să joace bine și cred că o va face începând cu următorul joc”.În ceea ce privește noua achiziție a Pandurilor, argentinianul Maximiliano Giusti, Breeveld este încă rezervat: “Giusti va trebui să se acomodeze la jocul echipei, să muncească din greu la antrenamente și atunci vom deveni puternici”, a declarat închizătorul Pandurilor.
Cristi Constantinescu

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here