Gorjeanca Adela Paveloiu, câştigătoarea Schimbului de Mame

2824

În toamna anului trecut, familia Paveloiu din satul Pârvuleşti – Budieni, Scoarţa a făcut un schimb de mame cu o familie din Timiş. Gorjeanca a fost pe sufletul telespectatorilor, ea fiind mămica cu cele mai multe voturi din acest sezon, fapt ce a condus-o direct spre câştigarea marelui premiu: 5.000 de euro. Adela Paveloiu este foarte fericită, banii câştigaţi urmând a-i cheltui în folosul familiei.

Adela Paveloiu, gorjeanca de la “Schimb de Mame”, a impresionat o ţară întreagă cu hărnicia sa şi cu stăruinţa şi puterea cu care a gestionat problemele identificate în sânul familiei unde a stat o săptămână. Pentru că a dovedit că este o mamă model şi o gospodină desăvârşită, olteanca a ajuns la inimile a mii de telespectatori, care au votat-o, făcând-o câştigătoarea acestui sezon. „Într-adevăr, mămica din satul Pârvuleşti, care a participat în toamnă la emisiunea „Schimb de mame”, a câştigat marele premiu, în valoare de 5.000 lei. După faptă şi răsplată. Aşa cum am mai spus, este o familie respectabilă, cu o gospodărie frumoasă; chiar dacă locuiesc la ţară, soţii Paveloiu au tot ce le trebuie, o casă construită de ei, care asigură toate condiţiile unui trai decent”, a explicat Ion Stamatoiu, viceprimarul comunei Scoarţa.

Mama model, câştigătoarea marelui premiu
Adela Palevoiu, în vârstă de 36 de ani, este casnică, timpul său fiind dedicat în totalitate familiei şi gospodăriei. Ea este căsătorită cu Mircea, de 46 de ani, şomer; împreună au două fete: Mihaela Veronica de 17 ani şi Mirabela Maria de 15 ani. Cu toţii sunt oameni gospodari, cu frica lui Dumnezeu. Faptul că Adela a câştigat marele premiu la “Schimb de Mame” nu schimbă cu nimic stilul de viaţă al familiei Paveloiu. Banii vor fi folosiţi în gospodărie.
Mama spune că vor rămâne cu toţii la fel de muncitori şi vor continua să-şi trăiască viaţa ghidându-se după aceleaşi principii sănătoase, ca şi până în prezent.
Minodora Sucea

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here