Gârjoabă s-a simţit lucrat la Comitetul de Coordonare

346

Corneliu Gârjoabă, fost vicepreşedinte al PDL Gorj, nu a mai prins niciuna dintre funcţiile de conducere la care a aspirat, sâmbătă, în cadrul Comitetului de Coordonare al organizaţiei judeţene portocalii. Deşi a susţinut că şi-a depus candidatura pentru trei funcţii în noua echipă a PDL Gorj, cu scopul de a-şi pune la dispoziţia filialei experienţa profesională şi politică, mesajul lui Gârjoabă nu a fost înţeles decât de o parte a celor prezenţi, votul celor în cauză nefiindu-i acestuia suficient pentru a intra în noul BPJ al PDL Gorj.

Corneliu Gârjoabă nu a fost dorit în echipa lui Dan Vâlceanu. Au dovedit-o voturile care nu i-au asigurat majoritatea pentru funcţie, asta deşi a candidat cot la cot cu Severus Militaru pentru funcţia de prim-vicepreşedinte al PDL Gorj, cu Gore Popescu pentru funcţia de secretar executiv şi preşedinte al Comisiei de Muncă, Protecţie Socială, Sindicate, Patronate, Organizaţii Neguvernamentale şi Grupuri Cetăţeneşti şi cu încă opt pedelişti pentru un loc vacant de vicepreşedinte. Gârjoabă şi-a explicat, în felul său, eşecul repurtat la scrutin declarând presei că “a fost lucrat” de cei care s-au ocupat de organizarea scrutinului de sâmbătă. A anunţat, în schimb, că nu intenţionează să conteste alegerile.

Are răbdare până după europarlamentare
Fostul director de Resurse Umane al ex-CE Turceni, acum în proces cu CEO, susţine că îşi va încărca bateriile pentru alegerile europarlamentare când, este convins, că PDL Gorj nu va obţine 20%. “S-a obţinut o singură dată la Gorj 25%. Şi a fost o situaţie specială care nu se va mai repeta. Acum nu se va obţine 20%, iar actualul for de conducere va fi detronat. Vom vedea atunci ce se întâmplă. Vă spun sigur că actuala echipă va sta abia până în vară, până după europarlamentare când va fi înlocuită cu alta interimară, urmare a rezultatelor slabe obţinute”, a declarat, în timpul scrutinului, Gârjoabă.
În ce priveşte procesul cu CEO, luna acesta Gârjoabă va avea o nouă înfăţişare în faţa instanţei de judecată, fostul şef de resurse umane de la Jilţ, fiind convins că magistraţii îi vor da dreptate, conducerea Complexului Energetic Oltenia fiind obligată să-l primească înapoi în fosta poziţie ocupată în minerit.
Anamaria Stoica

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here