Trei noi urmăriţi penal la Penitenciarul Târgu-Jiu

361

Mai nou, Tribunalul Gorj a mai decis începerea urmăririi penale contra unui ofiţer şi a doi subofiţeri de la Penitenciarul Târgu-Jiu. Unul dintre aceştia fiind deja celebrul Paul Lilea, urmărit penal şi în Dosarul POSDRU, în care Penitenciarul Târgu-Jiu a prăduit circa 80.000 de euro.

Dosar care e un Proiect pe ţară – deci la nivelul Administraţiei Naţionale a Penitenciarelor(ANP), având ca iniţiator de proiect pentru fonduri europene în valoare de 2,5 milioane de euro taman Penitenciarul Târgşor.
Revenind la cele trei persoane recent urmărite penal acestea sunt învinuite de abuzuri în serviciu contra intereselor publice şi contra intereselor persoanelor. Dar şi de fapte privind favorizarea infractorului. Cu referire specială la cea a lui Mihai Paleologu. Care deja s-a ales cu două amenzi administrative date de Parchetul Tribunalului Gorj. Unul dintre urmăriţii penal este un agent de pază iar altul şeful Comisiei de Disciplină a Penitenciarului Târgu-Jiu, Gheorghe Chiţul. Cel al cărui soţie a fost dată afară din cadrul închisorii că făcea bişniţă cu deţinutele
Ion Predoşanu

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here