CEO își repară sediile administrative

108

Complexul Energetic Oltenia a alocat circa 120.000 de lei pentru întocmirea documentației tehnice de proiectare în vederea realizării lucrărilor de reabilitare la două sedii administrative. Este vorba de sediul din strada Victoriei și de cel din cartierul Debarcader.
„La momentul actual, clădirile celor două sedii (Sediul Administrativ Pandurii și Sediul Administrativ Debarcader) prezintă degradări ale fațadelor, ale învelitorii, precum și o uzură avansată a finisajelor interioare, a instalațiilor electrice, termice, de apă și canalizare. Ca urmare a rezultatului expertizelor tehnice, a documentațiilor DALI și a prevederilor din proiecte, societatea are în vedere demararea procedurilor de achiziție pentru realizarea lucrărilor de intervenții la aceste clădiri privind consolidarea în primul rând, dar și asigurarea funcționalității în condiții de siguranță. Prin reabilitarea sediilor administrative, S. Complexul Energetic Oltenia S.A. va stopa degradarea imobilelor și riscul de a deveni improprii pentru desfășurarea activităților destinate”, potrivit documentației.
Fostul sediu al clubului Pandurii din centrul municipiului Târgu Jiu este o clădire cu regim de înălțime P+1E, amenajată cu spații de birouri, având o suprafață desfășurată de 438 mp.
Sediul CEO din Debarcader este o clădire cu regim de înălțime P+2E+M, construită în anul 2003, având o suprafață de peste o mie de metri pătrați.
CE Oltenia așteaptă ofertele de la firmele interesate până la finalul lunii.
I.I.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here