Târgu Jiu: Comisarii de mediu au închis un restaurant

658
Garda de Mediu Gorj a atenționat astăzi că orice restaurant care are o capacitate mai mare de o sută de locuri, trebuie să aibă o autorizație specifică de funcționare. Unii antreprenori par să uite însă de acest aspect legal pe care trebuie să-l îndeplinească. Astfel, după un control de rutină, comisarii de mediu au amendat un agent economic din Târgu Jiu cu 30.000 de lei.
”Desfășurarea activității „Restaurante” cu o capacitate mai mare de 100 de locuri se supune autorizării din punct de vedere al protecției mediului
Comisarii Gărzii de Mediu Gorj au identificat un operator economic de pe raza municipiului Tg-Jiu ce desfășura activitatea menționată mai sus, fără să dețină autorizație de mediu, obligație prevăzută de OUG 195/2005 privind protecția mediului.
Astfel, a fost aplicată o sancțiune contravențională în valoare de 30 000 lei și impusă suspendarea activității până la obținerea actului de reglementare necesar funcționării”, a comunicat Garda de Mediu Gorj.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here