Şofer băut, implicat într-un accident de circulaţie

337

S-a urcat băut la volan şi a ajuns la spital. Este vorba de un gorjean în vârstă de 33 de ani, din comuna Ciuperceni, care s-a răsturnat cu maşina după ce a pierdut controlul direcţiei de mers. Poliţiştii continuă acum cercetările pentru a stabilit cu exactitate împrejurările în care s-a produs accidentulul de circulaţie. Deocamdată, şoferul implicat în accident a rămas fără permisul de conducere.

Accidentul s-a produs miercuri seara, în jurul orei 20:14, pe DN 67, pe raza municipiului Motru. Sesizaţi prin Numărul Unic de Urgenţă 112, la faţa locului s-au deplasat poliţiştii din localitate. Aceştia au stabilit că, cel mai probabil, accidentul s-a produs pe fondul consumului de alcool. “Din primele cercetări efectuate de poliţişti la faţa locului, a rezultat faptul că O.O.V., de 33 ani, din comuna Ciuperceni, în timp ce conducea un autoturism din direcţia Motru în direcţia Roşiuţa, a pierdut controlul asupra direcţiei de mers şi s-a răsturnat în afara părţii carosabile. În urma impactului a rezultat vătămarea corporală a conducătorului autoturismului, acesta fiind transportat la Spitalul Municipal Motru. O.O.V. a fost testat cu aparatul etilotest, rezultând o concentraţie de 0,38 mg/alcool pur în aerul expirat”, a precizat Romina Dochian, purtător de cuvânt al IPJ Gorj.
Poliţiştii continuă cercetările pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor în care s-a produs accidentul de circulaţie iar conducătorului auto i-a fost reţinut permisul de conducere în vederea suspendării exercitării dreptului de a conduce autovehicule pe drumurile publice.
Roxana Lupu

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here