Clase de salarizare diferite, între subalternii lui Bălăşoiu şi cei de la Sucursalele CEO

341

Nemulţumirile salariaţilor Complexului Energetic Oltenia continuă, la adresa generalului Constantin Bălăşoiu. Asta, urmare a diferenţierilor de clase existente, transmit în scris cei afectaţi, între subalternii direcţi ai lui Bălăşoiu şi salariaţii de la sucursalele colosului energetic, adică de angajaţii de la Turceni şi Rovinari.

După ce şi-a ales subalternii pe criterii “portocalii”, lucru criticat în atâtea rânduri de conducerea judeţului Gorj, a permis promovarea odraslelor aceloraşi şefi care au dus-o bine sub PDL şi la fel sub USL, Constantin Bălăşoiu este acuzat că nu a clarificat clasele de salarizare pentru cei care lucrează la sucursalele CEO. Prin intermediul unei scrisori, aşa cum deja au obişnuit, nemulţumiţii fac, din nou, public acest abuz, existent în unitatea condusă de Bălăşoiu. Se menţionează astfel că “salariaţi de la nivelul CEO au salarii mai mari decât cei care muncesc efectiv, în sucursale”, aceasta fiind politica managerului general sau poate un lucru necunoscut de către acesta. Se dau, de asemenea exemple. “Cristina Procopiu, şef birou, are clasă de salarizare 80, cu toate că nu a mai fost şef niciodată, probabil prin prisma prieteniei cu directorul, iar un şef serviciu sucursală are clasa 77”, se menţionează în cea de-a treia scrisoare ajunsă la Gorjeanul, semnată de “Salariaţii CEO”, şi putând aceiaşi ştampilă a poştei din Craiova.

Clase de salarizare fără logică
“Un şef serviciu, Finca Marius, are 86(n.r. clasa de salarizare), în timp ce unul din Sucursală are clasa 77. Nu ştim care este logica, poate reuşiţi dumneavoastră să aflaţi”, mai semnalează expeditorii. De asemenea, aceştia se întreabă de ce cei care lucrează efectiv în Sucursală, pentru că centralizează nişte date stând pe scaun. Efectiv toţi care sunt la CEO au primit clase în plus, pentru ce? Pentru merite deosebite pe linie de partid?, se mai întrebă semnatarii scrisorii. Din păcate, nici de data aceasta nu putem oferi un răspuns celor care îşi exprimă astfel nemulţumirile. Îl cerem însă conducerii CEO, cu atât mai mult cu cât nu a oferit nicio replică la solicitările adresate în cele trei scrisori de semnatarii acesteia, să ofere un răspuns public dacă într-adevăr situaţia este aşa cum o prezintă nemulţumiţii în cauză.
Anamaria Stoica

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here