CSM nu și-a menajat adversara la debut

264

CSM Târgu Jiu a trecut cu 13-0 de Petrolul Stoina în primul meci oficial al gazdelor în fotbalul mare. Cu aproape 3.000 de oameni în spate, elevii lui Mario Găman au arătat de ce sunt principalii favoriți la câștigarea titlului județean. Căpitanul Adelin Pîrcălabu a marcat primul gol din istoria clubului și a terminat partida cu un hat-trick. Bebeto Lupuleț a înscris de patru ori, iar Albert Filip (2), Tudor Pătrășcoiu, Ovidiu Rasoveanu, Fabian Bărănescu și Adrian Rasoveanu au completat seara perfectă a amfitrionilor. Ca minusuri, Lupuleț a ratat o lovitură de la 11 metri, iar nocturna le-a dat de furcă organizatorilor timp de câteva minute în repriza secundă, dar problemele au fost remediate la timp.
,,A fost o partidă pe care toată lumea a tratat-o serios, băieții au fost concentrați pe tot parcursul meciului. Vreau să-i felicit și pe cei de la Petrolul Stoina, ambiția de care au dat dovadă, dar s-a văzut diferența, în sensul că noi facem zilnic antrenamente, iar ei nu se antrenează în fiecare zi, au avut și probleme cu accidentările, dar pe noi nu ne interesează ce fac adversarii, ne interesează ce facem noi și sper ca lucrurile să meargă la fel ca în seara asta. Nu mă interesează scorul, mă interesează cele 3 puncte, pentru că sunt un antrenor pretențios și îmi doresc mai multă siguranță pe organizare defensivă și atunci lucrurile vor fi foarte bune”, a apreciat Mario Găman la finalul întâlnirii.
,,Mă așteptam să fie așa, cu multe goluri și spectacol. Vreau să îmi felicit colegii care au marcat în această seară și sper să continuăm pe aceeași lungime de undă. Se vede că ne pregătim zilnic, că facem antrenamente și s-a văzut în acest meci de debut. Vreau să le mulțumesc oamenilor care au venit la stadion. Îmi pare rău de adversari, de acest scor, dar am spus și înainte de meci că vor fi și astfel de rezultate. Ne dorim pe viitor să vină și mai mulți suporteri la stadion și să ne susțină, pentru că orașul are nevoie de fotbal”, a adăugat căpitanul Adelin Pîrcălabu.
Victoria a fost sărbătorită cu juniorii clubului, care au intrat în vestiar și au cântat cu seniorii, apoi au stat la poze și autografe.

CSM Târgu Jiu: Alexandru Oprița – Fabian Bărănescu, Robert Stancu, Lucian Marina, Sebi Popescu – Marian Habet, Tudor Pătrășcoiu (min 55. Adrian Rasoveanu), Albert Cărămidaru (Ovidiu Rasoveanu), Albert Filip (Mario Țambu), Adelin Pîrcălabu (cpt) (Ionuț Budilică) – Bebeto Lupuleț (Mihnea Tutunaru).Rezerve neutilizate: Ionuț Buță, Eduard Trăistaru, Dragoș Blaj, Mihăiță Miculicean. Antrenor principal: Mario Găman.

Etapa viitoare, CSM Târgu Jiu se va deplasa la Mătăsari, pentru duelul cu Minerul. Partida este programată sâmbătă, 7 septembrie, de la ora 12.00.
Cătălin Pasăre

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here