Azi la Craiova – Dublu recurs pentru primarul suspendat Pavel

351

Magistraţii Curţii de Apel Craiova vor judeca astăzi recursurile declarate de Florin Pavel atât împotriva sentinţei Tribunalului Gorj, de vineri,de a accepta prelungirea măsurii arestării preventive a edilului suspendat de la Peştişani cu încă 30 de zile, cât şi recursul declarat de acelaşi Pavel pentru eliberarea sa provizorie din arest sub control judiciar.

Florin Pavel aşteaptă astăzi decizia judecătorilor Curţii de Apel Craiova în două recursuri declarate la sentinţele date de magistraţii Tribunalului Gorj. Primul recurs a fost declarat de Pavel pe data de 18 iulie, după ce penaliştii au refuzat solicitarea sa de eliberare provizorie sub control judiciar. Al doilea recurs l-a declarat Pavel pe data de 20 iulie, imediat după ce o instanţă a Tribunalului Gorj a acceptat solicitarea Parchetului Judeţean Gorj de a prelungi măsura arestării preventive a edilului cu încă 30 de zile. Mai precis, Pavel trebuie să rămână în arest până pe data de 22 august.
Măsura arestării repetate pentru Pavel seamănă tot mai mult cu cele petrecute în cazul fostului primar de Fărcăşeşti, Constantin Pârvulescu, aflat încă în arestul IPJ Gorj deşi a fost condamnat pe fond, la Curtea de Apel Craiova iar acum aşteaptă numai sentinţa Înaltei Curţi pentru a fi mutat în detenţie la un penitenciar aflat la ceva distanţă de Târgu-Jiu. Şansele ca Pârvulescu să scape fără închisoare sunt infime.
Anamaria Stoica

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here