Festivalul Berii, la Târgu Jiu

313

Trei zile de distracție la Târgu Jiu, de Festivalul Berii. „Vă invităm să ne distrăm cu toții la un festival al tuturor. De ce spunem asta? Pentru că «Festivalul Berii – Târgu Jiu 2024» este gândit ca un festival pentru întreaga familie. Trei zile intense de distracție, cu activități pentru toți participanții, concerte susținute de artiști diverși, mâncare specifică, pentru majori și multe delicii atât pentru cei mici, cât și pentru cei mari. Varietatea genurilor muzicale și a artiștilor ce vor concerta sunt elementele ce dau un vibe pozitiv tuturor participanților”, anunță primarul Marcel Romanescu.

Festivalul are loc în perioada 16-18 august, în Parcul Narciselor.

Organizarea pe zone:

Zona Food (salted or sweet);

Zona FUN (parc de distracții pentru toate categoriile de vârstă);

Stage Area (zona scenei, unde se vor desfășura concertele și activitatea meet & greet);

Zona Shop

KIDS ZONE – o zonă aparte, gândită ca fiind o zonă de divertisment pentru cei mici, cu activități GRATUITE (pictură pe față, activități cu personaje din desene animate, mimi, clovni și alte surprize).

În perioada premergătoare evenimentului, organizatorii vor realiza informări cu privire la multe detalii legate de festival, precum orarul desfășurării activităților și concertelor, publicarea hărții informative a zonelor, dar și mesaje din partea artiștilor ce vor ajunge la Târgu Jiu, pentru acest eveniment.

Vor urca pe scenă:

Vineri, 16.08.2024

-Angi Mutu și Irinel Motorga

-Adi Ologu

-Dani Cotan

-Irina Maria Birou

-Formația Noua Generație

Sâmbătă, 17.08.2024

– Costi Max (Influencer) – activitate de tip meet and greet

– Cezar

– Lino Golden

Duminică, 18.08.2024

– Anuryh & Dancers

– Eva Timush

– Nelu Vlad & Azur

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here