Viitorul s-a impus la Curtișoara. Echipa gorjeană a cedat un jucător

410

Viitorul Târgu Jiu a disputat, în weekend, încă o partidă de verificare. Trupa lui Călin Cojocaru s-a impus în deplasare, 0-3, în amicalul cu ACS Oltul Curtișoara. Mario Lupulescu, după o centrare de pe stânga a lui Godja, și Aboubacar Gakou, după o minge înălțată peste apărarea adversă de Sturzu, au punctat în prima repriză. Fostul pandur Ovidiu Rasoveanu, cu un șut bun de la aproximativ 30 de metri, după pasa lui Geană, a stabilit scorul final. Viitorul a evoluat în prima repriză cu următoarea formulă: Lupescu (C) – Sturzu, Gavric, Dumbrăvean, Godja – Moisie, Mohamed – Vulpe, Troy Perez, Lupulescu – Aboubacar. După pauză au jucat: Krupenschi (Păun) – Croitoru, Bîrzu, Cojocaru, Răducanu – Pefoura, Geană – Rasoveanu (Amasihohu), Gașpar, Burcea (Cîniparu) – Andreaș.
Miercuri, de la ora 10.30, gorjenii vor juca încă un amical în deplasare, la ACSO Filiași.

Buțurcă, împrumutat la Jiul
După ce a prezentat o serie de achiziții, Viitorul Târgu Jiu a cedat un jucător. Este vorba despre Vlad Buțurcă, care a fost împrumutat la formația de eșalon terț Jiul Petroșani, pentru următorul sezon. Buțurcă jucase pentru CSO Turceni în partea a doua a campionatului precedent.
Mijlocașul lateral de 22 de ani a bifat 12 apariții în tricoul Viitorului, dintre care șase sezonul trecut, reușind să ofere si o pasă decisivă.
Cătălin PASĂRE

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here