5 răniți în urma unui accident produs în zona Castrului Roman

627

În această după-amiază, polițiști din cadrul Poliției Orașului Bumbești Jiu au fost sesizați prin apelul 112 de un participant la trafic cu privire la faptul că pe DN66, a avut loc un accident rutier cu victime, în care sunt implicate două autovehicule și un microbuz.

La fața locului s-au deplasat polițiștii care au constatat faptul că o femeie de 38 de ani, ar fi condus un ansamblu de vehicule format din microbuz și remorcă, pe raza orașului Bumbesti Jiu, iar pe DN 66 ,din partea dreaptă a sensului său de mers Petroșani – Tg-Jiu, un alt autoturism condus de o femeie de 52 de ani, din orașul Bumbești Jiu, ar fi pătruns în drumul principal, de pe o proprietate alăturată drumului public, intrând în coliziune cu ansamblul de vehicule, fiind ulterior proiectat într-un autoturism care se afla staționat în parcarea special amenajată, aferentă sensului de mers Tg-Jiu – Petrosani, iar ansamblul de vehicule, în urma impactului, a părăsit partea carosabilă, fiind proiectat în zona de vegetație a sensului opus de mers.

În urma evenimentului, conducătoarea ansamblului de vehicule, trei dintre pasagerii pe care aceasta îi transporta și cealaltă conducătoare auto au suferit leziuni și au fost transportați la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale.

În microbuz se aflau 11 pasageri. Conducătoarea ansamblului de vehicule a fost testată cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ, iar cealaltă conducătoare auto nu a putut fi testată, având în vedere leziunile suferite. În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here