Lucrările de modernizare ale unei străzi din Bâlteni, aproape finalizate

912

Autoritățile din comuna Bâlteni dau asigurări că în doar câteva zile lucrările de modernizare a străzii Salcâmilor din satul Moi vor fi finalizate.

Ordinul de începere a lucrărilor a fost dat în urmă cu circa o lună și jumătate și proiectul este denumit ,,Modernizare sistem rutier strada Salcâmilor, sat Moi, comuna Bâlteni”. Pregătirea în vederea demarării lucrărilor de modernizare a străzii Salcâmilor din satul Moi s-a făcut la începutul lunii aprilie, când autoritățile locale au efectuat intervenții de decolmatare pe această stradă, care au fost precedate de cele de asfaltare.
,,Primăria Comunei Bâlteni continuă asfaltarea străzii Salcâmilor, sat Moi! În două-trei zile credem că va fi gata lucrarea. Pentru această investiție avem asigurată finanțarea cu bani din bugetul local. Este vorba despre un tronson de circa un kilometru, iar investiția este una importantă deoarece strada Salcâmilor din satul Moi era într-un grad avansat de deteriorare, cu multe gropi și nu se mai putea circula. Sunt multe gospodării pe acea stradă și chiar se impunea modernizarea”, a declarat Dumitru Scutaru, viceprimarul cu atribuții de primar al comunei Bâlteni. De asemenea, conducerea primăriei anunță faptul că în această perioadă se lucrează la documentația aferentă pentru depunerea unei solicitări de obținere a unei finanțări europene în vederea reabilitării Căminului-Spital din centrul comunei Bâlteni.
Izabella Molnar

1 COMENTARIU

  1. E buna si perioada premergatoare alegerilor de ceva! E bine ca anul acesta sunt mai multe astfel de perioade, se vor mai rezolva din probleme, si nu e cazul numai de Bilteni, e fenomen national!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here