Ambulanța Gorj scoate la concurs cinci posturi de șofer. Condiții!

1210

Concurs de angajare la Serviciul de Ambulanță Județean Gorj. Sunt vacante patru posturi de șofer autosanitară I în cadrul stației centrale Târgu Jiu și un post în cadrul stației Motru.
Activitatea se va desfășura în cadrul Compartimentului de consultații de urgență și transport sanitar asistat, respectiv Compartimentul de asistență medicală de urgență și transport medical neasistat, în regim de ture de 12 ore cu 24 ore libere. Posturile sunt pe perioadă nedeterminată.
Termenul limită pentru depunerea dosarelor de concurs este 7 mai, ora 15:30.
Candidații trebuie să prezinte diploma de bacalaureat sau de absolvire a liceului, să dețină permis de conducere pentru şofer profesionist valabil pentru autovehicule din categoriile B şi C și să aibă 6 ani vechime ca şofer (conducător auto) profesionist sau 3 ani vechime ca șofer autosanitară II. În plus, cei care participă la concurs trebuie să aducă diploma de absolvire a cursului de ambulanțier. 3. Proba scrisă va avea loc în data de 15 mai și va consta în rezolvarea unui test grilă.
„În funcție de numărul de candidați înscriși, proba scrisă se va susține la sediul SAJ Gorj din Târgu Jiu sau la alt sediu comunicat ulterior pe site-ul unității”, anunță instituția.
Interviul va avea loc în data de 21 mai. În cadrul probei vor fi testate abilitățile și cunoștințele impuse de funcție (cunoștințele teoretice din domeniul tehnic, cunoștințele teoretice și practice din domeniul medical), capacitatea de analiză și sinteză, motivația candidatului, comportamentul în situații de criză, abilitățiile de comunicare, inițiativă și creativitate.
Atât proba scrisă, cât și interviul vor fi monitorizate audio și video pe toată durata desfășurării acestora.
I.I.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here