Treisprezece candidați pentru un post de electrician la spital

905

Spitalul Județean de Urgență din Târgu Jiu a scos la concurs două posturi de muncitor calificat. Concret, unitatea medicală are nevoie de doi electricieni, interesul fiind unul crescut pentru postul care nu necesită vechime în muncă.
Nu mai puțin de 13 candidați s-au înscris la concurs. Ce-i drept, condițiile nu au fost deloc greu de îndeplinit. Cei care dețin o diplomă de calificare în meseria de electrician și au absolvit măcar școala generală au putut să-și depună dosarul de înscriere. Un singur candidat a fost respins, neavând toate actele în regulă.
În schimb, pentru postul de electrician I, cu nouă ani vechime în meserie, s-au depus doar patru dosare. Unul a fost respins, candidatul neîntrunind condițiile de vechime.
Ambele posturi sunt la Formaţia de întreţinere și reparaţii clădiri și instalaţii a Spitalului Județean de Urgență din Târgu Jiu. Concursurile se vor finaliza săptămâna viitoare.
În acest an, Spitalul Județean va scoate la concurs peste 50 de posturi de medic, asistenți medicali, infirmieri, îngrijitori curățenie, farmacist, consilier juridic, registratori medicali și muncitori.
I.I.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here