O firmă gorjeană, felicitată de Ministrul Justiției Alina Gorghiu!

1739

Prezentă recent la Judecătoria Câmpulung din județul Argeș, ministrul Justiției, Alina Gorghiu, a ținut să felicite public  firma DOMUS din Târgu Jiu,  pentru calitatea lucrărilor efectuate și promptitudinea cu care s-a finalizat, înaintea termenului estimat, înlocuirea tâmplăriei exterioare la sediul instanței respective. Toate detaliile le puteți vedea aici:
https://www.ziarexclusiv.info/administrativ/local/campulung-muscel-local/ministerul-justitiei-a-alocat-fonduri-substantiale-pentru-inlocuirea-vechii-tamplarii-exterioare-a-judecatoriei-campulung/
SC Domus SRL este astăzi, prin tenacitatea fondatorului său – Ovidiu Pițian, producător premium de tâmplărie din lemn triplustratificat, uși de interior din lemn, scări interioare pe structură din lemn sau  placare, mobilier, amenajări interioare și exterioare.
Drumul acestei societăți, la Târgu Jiu, de-a lungul a trei decenii, a ținut trează, cu multă muncă, tradiția lucrărilor în lemn, a căror calitate a fost recunoscută în plan național și internațional. A redat monumentelor istorice farmecul de altădată și a transpus în contemporaneitate lucrări bogate de istorie. Putem spune, fără exagerare, că orașul Târgu Jiu a fost pus și pe harta celor mai buni profesioniști în domeniu, dacă notăm lucrările Domus, din Franța – Palais Cais de Pierlas din Nice, Palatul Episcopal Romano Catolic din Oradea – https://www.gorjbiz.ro/producatorul-gorjean-domus-restaureaza-palatul-baroc-din-oradea/
, Catedrala Sfânta Maria – Techirghiol, Hotel Carol – Constanța, Muzeul Județean – Slatina, Judecătoria Mediaș, Universitatea de Muzică – București, Casa Băniei – Craiova, Universitatea Craiova. La Târgu Jiu, Domus a reabilitat tâmplăria la unele dintre cele mai importante instituții și clădiri istorice: Colegiul Național ”Spiru Haret”, Liceul ”Tudor Vianu, Universitatea ”Constantin Brâncuși”.
Fondatorul  DOMUS, Ovidiu Pițian, vorbește despre numeroasele lucrări, făcute în țară, și străinătate, care au respectat autenticitatea și amprenta ”meseriașilor” de dinainte. Din acest motiv, antreprenorul povestește că firma a dăinuit, ajungând la împlinirea celor 30 de ani în ciuda multor obstacole.
”La ceas aniversar și cu ocazia Sărbătorilor de Iarnă, dorim să mulțumim tuturor colaboratorilor noștri și să le urăm Sărbători Fericite și un sincer și călduros La Mulți Ani!”, transmite Ovidiu Pițian.
M.C.H.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here