„Balul Toamnei”, la o școală din Târgu Jiu

3796

Școala Gimnazială ,,Sfântul Nicolae” din Târgu Jiu a organizat vineri, 27 octombrie, cea de-a VI-a ediție a proiectului județean ,,Balul Toamnei”.

Sub deviza ,,Deșeurile pot prinde viață”, aproximativ 800 de elevi și preșcolari, însoțiți de cadrele didactice și alături de părinți, au luat parte la acest proiect ce urmărește evidențierea specificului cultural-artistic al toamnei prin activități ce au ca scop formarea deprinderilor eco.

Prichindeii au purtat costume din materiale reciclabile, respectând tema balului – toamna și au luat parte la un concurs de dovlecei sculptați.

„Într-o atmosferă încărcată de emoții, atât din partea concurenților, cât și a părinților acestora, copiii au defilat sub atenția și admirația spectatorilor. La finalul evenimentului, micuții au fost premiați cu diplome de participare de către conducerea Școlii Gimnaziale ,,Sfântul Nicolae” din Târgu Jiu”, anunță instituția de învățământ.

Evenimentul a fost organizat în parteneriat cu Inspectoratul Școlar Județean Gorj, Grădinița cu Program Prelungit Nr. 1, Grădinița cu Program Prelungit ,,Constantin Brâncuși”, Centrul Școlar pentru Educație Incluzivă, Grădinița Priki”N Dell și Asociația Părinților Școlii „Sfântul Nicolae”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here