Adi Roșu, a doua victorie la rând cu CSM 2

1423

,,Satelitul” formației CSM Târgu Jiu a câștigat și în runda a doua a campionatului. Baschetbaliștii gorjeni s-au impus în Bănie, scor 76-80 (24-20, 18-18, 19-23, 15-19), după încă un meci pe muchie de cuțit. Cei doi târgujieni care evoluează pentru echipa mare, Andrei Bărăgan și Alexandru Berca, au fost remarcații partidei cu CSU Craiova. Confruntarea a avut loc în Sala ,,Ion Constantinescu”. Bărăgan a terminat meciul cu 27 de puncte, 7 recuperări și 4 pase decisive, iar Berca a izbutit 21 de puncte, 2 recuperări și 4 pase decisive. Cel din urmă a fost evidențiat și de antrenorul Adrian Roșu. Principalul de la CSM 2 a apreciat și combativitatea elevilor săi, despre care a spus că s-au comportat exemplar din punct de vedere mental. ,,După meciul de la Craiova nu pot să spun decât că suntem o echipa unită și mă bucur că am reușit să câștigăm. Coșul lui Alex Berca, din ultimele minute, a fost monumental! Cred că este ceva ce trebuie să apară pe toate site-urile de baschet. Băieții au intrat un pic cam lenți în meci, dar s-au adaptat pe parcurs. Au depus un efort extraordinar începând de la jumătatea sfertului 2 până la final, și astfel am reușit să câștigăm. Iubesc faptul că băieții mei nu fug de luptă și nu cad psihic. Este cred cel mai mare avantaj pe care-l avem.
Toată echipa a început să respecte ceea ce eu îmi doresc de la ei și asta este cel mai important lucru pentru mine. Îi felicit pe băieți, dar din nou, nu trebuie să ne îmbătăm cu apă rece, trebuie să muncim în continuare, să fim din ce în ce mai buni”, a declarat Roșu pentru site-ul oficial al grupării gorjene.
CSM Târgu Jiu LIGA 1: Andrei Bărăgan 27p, Rareș Duca 1p, Vlăduț Udroiu, Flavius Vlădulescu, Alexandru Berca 21p, Lucian Toma, Robert Paliciuc 4p, George Răzvan Pavel, Adrian Vaida 2p, Mihai Filip 2p, Flavius Toropu 6p, Alexandru Mitu 17p. Antrenor: Adrian Roșu.
Etapa viitoare, pe 29 octombrie, CSM Târgu Jiu va juca pe teren propriu, cu CS Râmnicu Vâlcea.
Cătălin Pasăre

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here