Abonamentele la handbal, disponibile de miercuri

1004

Clubul Sportiv Municipal Târgu Jiu a anunțat, prin intermediul site-ului oficial, că începând de miercuri, 16 august, de la ora 12.00, va pune în vânzare abonamentele pentru sezonul competițional 2023-2024 din Liga Florilor şi Cupa României. Posesorii de abonamente din sezonul competițional 2022–2023, care doresc să își păstreze aceleași locuri, au prioritate şi pot face acest lucru în primele trei zile de la începerea campaniei de vânzare a abonamentelor, respectiv în zilele de 16, 17, şi 18 august 2023. Cei care doresc sa achiziționeze abonamente pentru sezonul 2023-2024 sunt așteptați la sediul clubului, aflat la parterul Stadionului Municipal „Constantina Diță” din Târgu-Jiu, sau le pot procura on-line de pe https://www.blt.ro/bilete-pentru-csm-targu-jiu.html.
Accesul în Sala Sporturilor din Târgu-Jiu se va face doar pe baza abonamentului, a biletului de acces sau a actului doveditor, în cazul gratuităţilor, în timp ce accesul ziariștilor la evenimentele sportive pe care le organizează CSM Târgu Jiu se va face doar în baza acreditărilor acordate de club, fiind obligatoriu ca, în cazul în care este solicitată, să fie prezentată și legitimația de serviciu.
PREȚURI ABONAMENTE HANDBAL SEZON 2023/2024:
Prețuri abonamente:
200 Lei – acces general
500 Lei – zona VIP
PREȚURI BILETE HANDBAL SEZON 2023/2024:
Adulţi – 15 Lei – acces general
Copii cu vârsta între 5 ani şi 18 ani – 5 Lei – acces general – accesul se va face în baza certificatului de naștere (copie), a carnetului de elev sau a cărții de identitate. Copii până în 5 ani – Gratuit – accesul se va face doar prin prezentarea unui act doveditor, spre exemplu carte de identitate, acolo unde este cazul, sau carnetul de elev, în limita locurilor disponibile.
Persoane cu dizabilităţi – Gratuit.
Cătălin Pasăre

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here