39 de bătrâni, blocați într-un azil din Vâlcea. Directorul centrului: Au venit cu cu mascații!

1352

Adevărul.ro:Un azil de la periferia Râmnicu Vâlcea a fost închis marți, 11 iulie. Administratorii acestuia au încuiat porțile și au refuzat accesul autorităților în interior pentru evacuarea bătrânilor.

 

ACUM: Scandal la porțile unui cămin de bătrâni din Râmnicu Vâlcea – Bio Casanova, unde zeci de jandarmi, polițiști, în frunte cu prefectul județului, Sorin Oprea și reprezentanți ai altor instituții, s-au deplasat pentru a-i evacua pe beneficiari. În urma unui control și implicit a deficiențelor descoperite, s-a luat decizia de suspendare a activității azilului privat.

Doar că reprezentanții căminului nu au fost de acord nici cu cele constatate de echipa de control și în lipsa unui mandat au decis să nu permită nimănui să pătrundă sau să iasă din clădire. Au ferecat porțile și ușile clădirii, cu tot cu beneficiarii din interior. 39 de bătrâni au rămas sechestrați.

De partea cealaltă, directorul centrului arată că statul face în acest moment un ABUZ de forță. El a declarat că de două zile centrul este verificat de toate autoritățile. 

Ceea ce se întâmplă acum la centrul din Vâlcea este de neînțeles, mai ales acțiunea abuzivă a organelor de control. Mascații sunt acolo, fără să fi existat acte de violență din partea administratorilor acestui centru.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here