Cazul Negomireanu: ISJ Gorj reia etapa de pretransfer

7689

Profesorul Alin Negomireanu care a rămas fără orele la Școala ”Constantin Săvoiu”, ISJ Gorj distribuindu-le în mod nelegal profesoarei Carmen Cochină, a primit astăzi o adresă de la Inspectoratul Școlar Județean Gorj în care este rugat să se prezinte vineri la instituție, etapa de pretransfer urmând a fi reluată.

Amintim că profesorul de filosofie a dat în judecată ISJ Gorj, Consiliul de Administrație, Comisia de Mobilitate, dar și pe profesoara amintită, după ce orele i-au fost repartizate acesteia fără să-și fi depus dosarul, așa cum prevede Calendarul de mobilitate. De asemenea, profesorul Negomireanu a petiționat și Ministerul Educației care i-a dat dreptate.

Acest caz a fost prezentat pe larg în Gorjeanul, vineri, 7 iulie, dar și în ediția de astăzi.

3 COMENTARII

  1. Toate manevrele au fost facute de inspectoarea Andritoiu cunoscuta pentru magariile din ISJ,Merita arestata demult pentru faptele comise.

  2. Toți cei care au semnăturile pe acea hârtie trimisă domnului Negomireanu trebuie sa plece. Traseiști, tupeiști, obedienți,lingăi cocoțați pe funcții nemeritate, obținute doar că au un carnet roșu de partid.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here