DGASPC Gorj angajează infirmiere

1514

Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Gorj organizează din nou concurs pentru ocuparea, pe perioadă nedeterminată, a patru posturi vacante de infirmiere.
Este vorba despre un post de infirmieră la Complexul de servicii comunitare pentru copilul în dificultate Târgu-Jiu – Apartamentul de tip familial destinat protecţiei rezidenţiale a copiilor „Rovinari” – Rovinari, două posturi de infirmieră la Complexul de servicii comunitare pentru copilul cu nevoi speciale Târgu-Jiu – Centrul de plasament destinat protecţiei rezidenţiale a copiilor cu dizabilităţi Târgu-Jiu și un post de infirmieră la Complexul de servicii comunitare pentru copilul cu nevoi speciale Târgu-Jiu – Casa de tip familial destinată protecţiei rezidenţiale a copiilor cu dizabilităţi „Scoarța”.
Posturile sunt cu normă întreagă și sunt destinate celor care au studii gimnaziale și vechime în muncă de minimum 5 ani.
Înscrierile la concurs se fac până pe data de 10.04.2023 inclusiv, până la ora 16:30, la sediul Direcției Generale de Asistență Socială și Protecției Copilului Gorj, din Târgu-Jiu. Proba scrisă va fi susținută în data de 20 aprilie, iar interviul are loc pe 25 aprilie.
I.I.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here