Încă o bătălie în CEO: Numirea noilor supraveghetori

3816

* Următorii membri ai Consiliului de Supraveghere vor fi numiți pentru patru ani- termen pentru depunerea dosarelor
* Ce sunt întrebați în fișele de candidatură

Ministerul Energiei și expertul său în recrutare Pluri Consultants România anunţă declanşarea procedurii de recrutare şi selecţie a candidaţilor pentru 6 (șase) posturi de membru în Consiliul de Supraveghere al Societății Complexul Energetic Oltenia S.A. Această procedură va fi derulată în conformitate cu prevederile OUG 109/2011, privind guvernanţa corporativă a întreprinderilor publice cu completările şi modificările ulterioare , precum și cu cele ale Regulamentului (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal. (Sursa -anunț postat pe pagina oficială de internet a companiei).
În anunțul de recrutare și selecție a celor care candidează pentru funcțiile din Consiliul de Supraveghere se menționează că dosarele de candidatură vor fi în mod obligatoriu depuse până la data de 15 februarie 2023, atât pe suport de hârtie, cât şi în format electronic.
Candidații trebuie să semneze declarații pe proprie răspundere privind conformitatea documentelor pe care le depun la candidatură, să spună de la ce partid sunt, să arate ce experiență au, dacă au avut în trecut probleme penale sau dacă au fost colaboratori/informatori ai fostei Securități.
În acest moment, Consiliul de Supraveghere al CEO este format din Alexandru Marcoci, președinte și membrii Mădălin Georgescu, Șerban Predescu, Mădălin Eftenoiu, Adrian Dăianu, Alexandru Zaharia, Adrian Marinescu. În ultimii patru ani, cei care s-au perindat în CS fac parte din lumea pestriță a partidelor politice și au ocupat funcțiile în mod temporar, prelungirea mandatelor fiind o practică în compania de stat.
Iată mai jos câteva detalii despre viitoarea recrutare și selecție a viitorilor supraveghetori:
M.C.H.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here