Concurs pentru șefia Poliției Municipale Târgu-Jiu

3038

Inspectoratul de Poliție Județean Gorj organizează concurs pentru ocuparea postului de șef al Poliției Municipale Târgu Jiu. Concursul va avea loc la mijlocul lunii decembrie. În prezent, postul este ocupat, prin împuternicire, de comisarul șef Viorel Savu, fost șef al Serviciului de Investigații Criminale.

Postul a devenit vacant după pensionarea comisarului șef Nicolae Negrea, la începutul anului.
Candidații care doresc să aplice pentru acest post cu recrutare din sursă internă trebuie să îndeplinească mai multe condiții: să fie ofițeri de poliție, să aibă studii universitare în științe juridice, științe economice, științe administrative, științe ale comunicării sau științe militare, informații și ordine publică, master în management sau în specialitatea studiilor funcției de bază, 7 ani vechime în MAI și să nu se afle sub efectul unei sancţiuni disciplinare sau să fie anchetați penal.
Înscrierea se face până la data de 17 noiembrie, inclusiv. Concursul va consta în susținerea unui interviu structurat pe subiecte profesionale și se va desfășura la sediul IPJ Gorj, în data de 15 decembrie.
„Evaluarea probei de concurs se face cu note de la 1 la 10. Nota minimă de promovare a probei de concurs este 7,00. Candidații sunt declarați «admis» în ordinea descrescătoare a notelor obținute la interviul structurat pe subiecte profesionale. În situația în care mai mulți candidați obțin aceeași notă, este declarat «admis» la concurs candidatul care are cea mai mare vechime în specialitatea postului scos la concurs”, anunță IPJ Gorj.
Rezultatele finale se vor comunica pe data de 20 decembrie.
I.I.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here