Alin Văcaru, director general la propunerea primarului Romanescu

2676

Alin Văcaru, fost deputat și lider al Pro România Gorj, a fost nominalizat și promovat într-o funcție de director. ,,Felicitări noului director general al Zonei Metropolitane Târgu-Jiu, domnul Alin Văcaru! Consiliul Director și de Administrație s-a întrunit astăzi în ședință și a votat, în unanimitate, propunerea mea. Alin Văcaru este persoana cea mai potrivită pentru această funcție și îi doresc succes în activitate”, a anunțat primarul Marcel Romanescu. ,,Pregătim o serie de proiecte deosebit de importante pentru zona metropolitană si urmează, cel puțin din acest punct de vedere, o perioadă aglomerată atât pentru noul director, cât și pentru personalul de specialitate al UAT-urilor care fac parte din această asociere a localităților”, a completat edilul local.
A.S.

3 COMENTARII

  1. Romanescu a zis o vorbă mare. ” La propus că sa ne unească” Cică s-a consultat cu cosminică popescu și la propus. Da, la propus că sa se unească hoții de la psd cu cei de la pnl și de la pro romania.Si cum nu avea cine să-i unească l-au găsit pe fostul șef de sală de jocuri, cu mare mare experiență în administrație și atenție, … CU CONEXIUNI LA BUCUREȘTI!!!!!

  2. Cred ca acest post trebuia scos la concurs și nu numit politic pentru plata unor datorii ! De asemenea cred ca cel numit nu este nici pe departe cel mai bun pentru acest post chiar dacă a fost prefect ,un prefect slab fără nici un rezultat notabil!?

Comments are closed.