Condamnați după un scandal

1328

Trei tineri din Polovragi, trimiși în judecată de procurori, și-au aflat pedepsele dispuse de magistrații Judecătoriei Novaci, în dosarul penal în care au fost inculpați.
La începutul lui 2020, chiar de Revelion, aceștia au fost implicați într-un scandal în urma căruia au fost reținuți câte 24 de ore, acuzațiile ce le-au fost aduse fiind cele de lovire sau alte violențe și tulburare a liniștii și ordinii publice.
Ion Daniel Găuruș a primit acum amenzi pentru ambele acuzații ce i-au fost aduse, acestea fiind contopite într-una, de 4000 de lei, din care a fost scăzută suma de 20 de lei, echivalentul unei zile-amendă pentru cele 24 de ore în care a fost reținut. La fel stau lucrurile și pentru Gheorghe Șelaru, dar și pentru Ionuț Mădălin Șelaru. Victima acestora, Nicolae Răzvan Grancea, ar urma să primească, de la toți trei, daune morale în cuantum de 20.000 de lei, fiecare inculpat fiind obligat să îi achite și câte 333 de lei cheltuieli judiciare. Fiecare inculpat are de plătit către statul român și câte 500 de lei cheltuieli judiciare, sentința judecătorilor novăceni nefiind una definitivă.
Gelu Ionescu

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here