DSVSA Gorj, afectată de Covid: Un deces, două salariate bolnave și carantinate, alți angajați, în concediu de teama virusului

2453

Situație dificilă la Direcția Sanitar Veterinară și pentru Siguranța Alimentelor Gorj, după ce mai multi salariați ai instituției au fost confirmați cu Coronavirus. Lucrurile au scăpat cumva de sub control după ce unul dintre inspectori, o persoană care nu era cunoscută cu alte afecțiuni, vaccinată de trei ori contra virusului Covid 19, a decedat, săptămâna trecută, pe patul de spital. Alte două angajate, consilier principal ai Compartimentulului Siguranța Alimentelor, una inginer chemist, și alta, medic, au fost confirmate cu Coronavirus. Ambele salariate se află în carantină la domiciliu, potrivit celor spuse de către directorul adjunct Dr.Veterinar, Nicolae Călescu. Acesta confirmă, la cererea Gorjeanul, că ambele salariate vor reveni la muncă începând de luni.
Călescu explică faptul că în DSVSA Gorj nu a fost declarat un focar de Coronavirus, dar alți salariați, speriați, au intrat în concedii de odihnă. Acesta susține că toți angajații instituției ar fi vaccinați împotriva coronavirusului. De la începerea pandemiei, DSVSA Gorj nu a mai trecut printr-o situație atât de dificilă, cu salariați decedați și alții infectați, în instituție.
A.STOICA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here