Cadouri de Crăciun pentru copiii din Centrul Maternal Târgu-Jiu de la președintele Morega

1372

Președintele Institutului de Analize și Investigații Publice și Politice, Dan Morega, nu i-a uitat, nici de aceste sărbători, pe copiii din Centrul Maternal și din Centrul de Zi din Târgu-Jiu. Fostul deputat a trecut, ieri, pragul instituției de protecție social, încărcat cu daruri pentru copii dar și pentru mămicile care sunt îngrijite, cu bebelușii lor, în acest centru al DGASPC. Copiii i-au colindat lui Dan Morega încântați de cadourile primate.

,,Am fost cu multă bucurie și dăruire la Centrul Maternal Târgu-Jiu și am adus cadouri copiilor și mamelor internate! Am adus un strop de fericire, bucurîndu-i ca în fiecare an. Crăciun fericit! La mulți ani ! Sănătate și fericire, dragilor”, le-a urat președintele Dan Morega.
Președintele IAIPP vine de trei ori pe an în acest centru, cu daruri pentru asistați. Și asta, de cel puțin șase ani, din dorința de a le aduce celor îngrijiți aici un strop de bucurie. În cursul zilei de astăzi, cadouri similare vor ajunge și la copiii din Padeș și din Baia de Aramă.
La Plaiul Cloșanilor vor ajunge cadourile IAIPP, asta din partea lui Dan Morega, în calitate de președinte al Fundației ,,Tudor Vladimirescu”.
A.S.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here