Sindicatul lui Bunoaica a făcut chetă pentru copiii din Centrul Maternal Târgu-Jiu

1304

Sindicatul Solidaritatea 2013, de la Cariera Lupoaia, a făcut chetă în rândul membrilor pentru a le oferi un cadou de Crăciun celor 18 copilași din Centrul Maternal Târgu-Jiu.
Asta, în condițiile în care organizația sindicală are popriri pe conturi, urmare a sentinței definitive din procesul privind greva din minerit din 2019. Liderul de sindicat, Nicu Bunoaica spune că le va oferi copiilor câte o plăsuță cu dulciuri, în timp ce bebelușii din unitate vor primi scutece de unica folosință, fructe și lapte praf.
De data aceasta, membrii de sindicat nu vor primi pachete, lucru care s-a întâmplat în fiecare an, oamenii au înțeles situația sindicatului care trebuie să achite CEO suma de 8000 de euro, deși lucrătorii din minerit, fără implicarea liderilor de sindicat, au pornit greva generală. Toți salariații au primit, după acțiunea de protest, vouchere de vacanță și o mie de lei – spor de producție. Asta, în timp ce salariații de la termocentrale au câștigat aceleași drepturi fără ,,să tragă niciun glonț”. Declarația îi aparține liderului Iovan, de la SE Turceni.
A.S.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here