Primarul din Argeș, într-un spital din Pitești

1230

După trei zile de peripeții, timp în care primăria Beleți-Negrești a fost incendiată, primarul, care dispăruse la câteva ore după incendiu, a fost găsit pe Defileul Jiului după ce intrase cu mașina într-un parapet, a fost apoi dus la spitalul din Târgu Jiu, după care a fugit, fiind găsit, în cele din urmă, la Pitești.

După alte 24 de ore de aventură, edilul din Beleți Negrești le-a cerut aseară ajutorul paznicilor unui mall din Piteşti. Le-a mărturisit că a căzut într-un râu. Era șocat, confuz şi îngheţat, aşa că oamenii au chemat ambulanţa.

Florin Popa, poliția Argeș: Bărbatul de 53 de ani din localitatea Beleți Negrești a fost identificat pe raza municipiului Piteşti. Acesta a fost transportat la o unitate medicală în vederea acordării de îngrijiri.

Marius Pascu, UPU Pitești: Pacientul a fost adus într-o hipotermie moderată, din câte am înţeles a fost scos din apă, fiind şi sumar îmbrăcat.

Veniţi să-l vadă, membrii familiei nu au vrut să vorbească despre ceea ce i s-a intamplat. Edilul va fi audiat, iar poliţiştii vor afla ce l-a determinat pe bărbat să recurgă la astfel de gesturi, relatează Observatornews.ro.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here