Angajații de la Craiova II și-au depus cereri de plecare din sindicat!

5212
Salariați ai termocentralei Craiova ll au inceput de azi dimineață, pe rand, să-și depună cereri de retragere din sindicatul lui Ion Vîlceanu, Sindicatul Liber Independent CET Craiova II, afiliat la Federația Univers, considerând că nu se mai simt reprezentati de actualele sindicate majoritare, au anunțat în urmă cu puțin timp, angajații sucursalei CEO.
Ei consideră că nu mai sunt reprezentați ”de ,,boșii” care , de multa vreme ,se pare, au alte interese comparativ cu ale salariaților.
Întâlnirea cu usile închise de vinerea trecută dintre liderii sindicali majoritari din CEO și politicienii Puterii a pus capăt răbdarii salariatilor, care sunt constienti că, din primavară, soarta le este pecetluită, ei rămânând fără nicio protectie, după 35-40 de ani de muncă în conditii atât de grele.
Minuta semnată în Prefectura Gorj este o trădare, încă un pact cu politicienii ce îi mint de atâta vreme, ca multe altele din urmă. La starea deplorabilă in care a ajuns Complexul , o contributie decisivă a avut-o si lipsa totală, reală, de reacție, a liderilor sindicali în ceea ce priveste investitiile, reparatiile, lipsa mare de personal recunoscută atat de dumnealor cat si de Conducerea CEO. În legatură cu anunțul de noi angajări in CEO, de asemenea îl considera o fumigenă, o incercare de linistire a nemultumirilor din ce in ce mai mari ,fară o bază reală. De asemenea speră ca acesta sa fie un semnal de alarma si pt ceilalti colegi din CEO de a nu-si mai lăsa soarta,viața ,in mâna unor oameni ce nu le mai apară interesele, ba din contră”, a explicat unul dintre salariați.
De menționat: În august, anul acesta, acționarii Complexului Energetic Oltenia(CEO) au aprobat demararea operațiunii de divizare simetrică a Complexului Energetic Oltenia prin transmiterea părții din patrimoniul aferent Sucursale Electrocentrale Craiova 2 unei societăți noi care urmează să fie constituită în baza Legii societăților comerciale.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here